Zorg met Hart en Hand  Telefoon  085 - 3036 830    
    Home        Mogelijkheden        Kwaliteit        Team        Indicaties        Contact    
           
           
           
         
   

Team

   
   

Binnen thuiszorg Curanobis werken wij met een vaste groep verzorgenden en verpleegkundigen. Zij werken allemaal als ZZP-er. Onze kracht is dat we per zorg het team zo klein mogelijk houden. U zult dus steeds met dezelfde zorgverleners te maken hebben.

Graag stellen we het team aan uw voor:

   
         
         
   

Martin van Zandbergen Bruggenkamp  

IN MEMORIAM

Martin van Zandbergen Bruggenkamp

Met verslagenheid en verdriet in ons hart hebben wij op 6 november 2019 plotseling afscheid moeten nemen van onze geliefde collega Martin van Zandbergen Bruggekamp. Met veel passie, liefde, toewijding, trouw en humor verzorgde hij mensen in hun laatste levensfase. Een collega met een groot hart voor onze medemens. Martin heeft er mede voor gezorgd dat Curanobis “op de kaart“ kwam en bekendheid kreeg in de Drechtsteden en in de Alblasserwaard. Voor de volle 100% heeft hij zich als leider ingezet voor ons team. Het gemis is groot, maar zijn naam krijgt een plaats in ons herinneren. Team Curanobis

     

Sjanie Sterrenburg

Mijn naam is Sjanie, woonachtig in Sliedrecht en sinds 1982 als verpleegkundige werkzaam in de zorg. Ik ben na mijn opleiding tot verpleegkundige jaren werkzaam geweest op een Intensive care afdeling . Nu werk ik al weer vele jaren parttime op een poli chirurgie en EHBO in een ziekenhuis en als Algemeen Verpleegkundige in een groot verpleeghuis. Jaren geleden ben ik daarnaast als ZZP'r begonnen in de , met name, terminale thuiszorg, omdat ik het belangrijk en fijn vind om mensen juist in die fase van hun leven ook kwalitatief goede zorg , in klein teamverband te geven.

  Sjanie Sterrenburg
     

Lida de Ruijter

 

Lida de Ruijter

Mijn naam is Lida, woonachtig in de mooie Alblasserwaard. Al sinds mijn 18e ben ik werkzaam in de zorg, voornamelijk in verzorgingshuis en thuiszorg. Het verzorgen en begeleiden van mensen op het laatste stukje van hun levensreis heeft mijn hart. Ik ben er dan ook van overtuigd dat als de arts zegt dat hij niets meer voor de cliënt kan doen, wij als verzorgenden nog veel voor hen kunnen betekenen. Sleutelwoorden zoals respect, toewijding, een open oor, oog en hart voor de kwetsbare medemens zijn voor mij de grondhouding van goede zorg verlenen.

     

Paula Wagenmakers

Mijn naam is Paula, ben verpleegkundige en ik woon in Sliedrecht. Na de opleiding tot A verpleegkundige heb ik een oncologiecertificaat gehaald in de dr. Daniel den Hoedkliniek. Ik heb 20 jaar bij een thuiszorgorganisatie gewerkt als verpleegkundige in de wijk. Hierdoor heb ik ruime ervaring opgedaan met het leveren van zorg bij de mensen thuis. Sinds 2010 ben ik zzp-er. Ik hou van mensen en vind aandacht voor de mens in al zijn facetten erg belangrijk. Voor mij is kwaliteit van zorg prioriteit!

  Paula Wagenmakers 
     

Else van der Leeden  

Else van der Leeden

Mijn naam is Else van der Leeden, woonachtig in Sliedrecht. Al 30 jaar ben ik verpleegkundige. Ik heb gewerkt in ziekenhuizen, een serviceflat en de thuiszorg. Enige jaren geleden ben ik begonnen als ZZP'er. Ik vind het belangrijk en fijn om met een klein team goede, warme zorg te geven tijdens ziekte of de laatste fase van iemands leven.

     

Esma van Maanen

Mijn naam is Esma van Maanen en ik woon in Rotterdam. Ik heb 40 jaar als ziekenverzorgende in een groot algemeen ziekenhuis gewerkt. Daarnaast heb ik sinds 1991 ervaring binnen de particuliere en later terminale thuiszorg opgedaan. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënt de juiste ondersteuning krijgt op het gebied van zorg en welzijn. Ik wil mijn cliënt een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven in de laatste levensfase bieden en de familie waar nodig begeleiden en ondersteunen.

  Esma van Maanen
     

Jolanda de Lange  

Jolanda de Lange

Mijn naam is Jolanda en ik kom uit Hardinxveld. In 1977 ben ik begonnen aan de opleiding tot ziekenverzorgende. Na wat omzwervingen ben ik ongeveer 4 jaar geleden als zzp’er in de zorg gaan werken. Mijn hart gaat vooral uit naar de terminale zorg. Wat een prachtig werk om het laatste stukje van iemands leven hier op aarde te proberen zo waardig mogelijk te helpen laten verlopen.

     

Nel de Korte

Mijn naam is Nel en woon in Papendrecht. Ik ben al sinds mijn 17e werkzaam in de zorg. Wel met een aantal jaren onderbreking, maar ben toch weer teruggekeerd in de zorg. Ik heb overal gewerkt; in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en in de thuiszorg. Ik kwam tot de conclusie dat thuiszorg het beste bij mij past. Daarom ben ik in 2015 ZZP-er in de zorg geworden. Mijn streven is om kwalitatief goede en warme zorg te leveren die ik met aandacht, liefde en respect wil kunnen geven.

  Nel de Korte
     

Marlies Pullen   

Marlies Pullen

Mijn naam is Marlies Pullen. Jaren geleden ben ik in het ziekenhuis begonnen als A verpleegkundige en daarna als anesthesie medewerker op de operatie afdeling. Toen ik kinderen kreeg ben ik verder gegaan als wijkverpleegkundige waar ik ook verschillende opleidingen en cursussen gevolgd heb om mijn vakkennis op pijl te houden. Vervolgens ben ik gestart als ZZP’er, in voornamelijk de terminale thuiszorg. Het intensieve contact en het zorgen voor de cliënt in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving spreekt me erg aan. Ik doe dit werk met plezier.

     

Willeke Tukker

Mijn naam is Willeke. In 1967 ben ik geboren in Gorinchem. Momenteel woon ik in Ottoland. Al ruim 30 jaar ben ik als verzorgende werkzaam. Dit mooie beroep heb ik uit kunnen oefenen in verzorgings en verpleegtehuizen en de laatste 15 jaar in de thuiszorg. Om goede zorg in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen leveren zijn voor mij de volgende aspecten belangrijk: deskundigheid, persoonlijke aandacht, betrokkenheid, respect en inlevingsvermogen. Het heeft voor mij meerwaarde om de zorg die u nodig heeft aan te bieden met een klein team.

  Willeke Tukker
     
     

Gerrie Weideveld   

Gerrie Weideveld

Als 15 jarige wilde ik óf de verpleging in óf naar de kunstacademie. Het was al snel duidelijk dat dat verpleging werd. Ik heb als A- én wijkverpleegkundige gewerkt, maar steeds bleek er te weinig tijd te zijn voor de cliënt door o.a. tekort aan personeel. Daarom heb ik zo'n 22 jaar geleden voor de particuliere thuiszorg gekozen, zodat ik de cliënt zo optimaal mogelijk kan verzorgen en begeleiden. Ik vind het zó fijn wanneer ik iemand ondanks zijn of haar ziekten een beetje gelukkig kan maken door cliënt, familie alle aandacht te geven die zij/hij nodig heeft.

   
         
         
    Curanobis | Alle rechten voorbehouden.    
    Vragen? info@curanobis.nl   |   Bel met 085 - 3036830   |   Webdesign: Devaca